Stimulus Personal Health Center

Welkom bij Stimulus Personal Health Center!

Stimulus Personal Health Center is het fitness en fysiotherapie centrum dat in sportcentrum de Karmel gelegen is. Heeft u lichamelijke klachten en wilt u deze door een professional laten beoordelen en behandelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wil u afvallen, fitter worden of sterker worden? Dan zijn onze trainings- en fitness faciliteiten wellicht wat voor u. Voor meer informatie kunt u op de website van Stimulus Personal Health Center kijken.

Tot ziens in Stimulus Personal Health Center!

Stimulus

Fysiotherapie

Heeft u fysiotherapie nodig omdat u last heeft van uw rug, schouders, nek of knieen? Bij ons kunt u terecht voor al uw klachten aan het bewegingsapparaat. De praktijk beschikt over moderne trainings- en oefenfaciliteiten. Wij werken volgens de nieuwste inzichten, met als doel een zo optimaal mogelijk herstel van uw gezondheid. U kunt zowel overdag als in de avond bij ons terecht en we hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Om te zien wat we u allemaal kunnen bieden verwijzen we u door naar de website van Stimulus Personal Health Center.

Tot ziens in Stimulus Personal Health Center!

Stimulus

Fitness & Personal training

Wil u graag afvallen, fitter worden of sterker worden en wil u onder professionele begeleding trainen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij Stimulus Personal Health Center geloven we niet in massa fitness zonder begeleiding. Volgens ons is dat de methode om snel gedemotiveerd te raken en géén resultaten te behalen. Daarom doen wij het anders!
Bij Stimulus fitnesst u in principe altijd met begeleiding en haal je gegarandeerd beter resultaat dan bij een regulier fitness centrum. We motiveren u, zorgen voor een stok achter de deur en begeleiden u naar een nieuw fitheidsniveau!
Om te zien wat we u allemaal kunnen bieden verwijzen we u door naar de website van Stimulus Personal Health Center.

Tot ziens in Stimulus Personal Health Center!

Tennis

Sportcentrum De Karmel beschikt over 4 indoor Plexipave tennisbanen. Deze banen worden gedurende het hele winter seizoen gebruikt voor contractbanen, verhuur, competities, toernooien en trainingen.

Feesten en partijen

Wij zijn een sfeervolle locatie in Bergen op Zoom.
Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten feesten en partijen;
Verjaardagen, personeelsfeesten, diners, jubilea, communie- en kraamfeesten

Tennisreizen

Sportcentrum de Karmel organiseert in samenwerking met Sparenti tennisreizen. Zowel voor de jeugd als senioren. Zoek jij een compleet verzorgde tennisreis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kinderfeestjes

Sportcentrum de Karmel biedt allerlei verschillende kinderfeestjes aan; sportief, kids bubbelvoetbal, kids high tea en feestjes in het Indoor springkussendorp.


Het innovatieve en multifunctionele sportcentrum van bergen op zoom en omstreken.

Contact

Sportcenturm De Karmel
Karmel 4
4613 BT Bergen op Zoom
Nederland
0164-254777
info@sportcentrumdekarmel.nl
www.sportcentrumdekarmel.nl