Horeca

Sportcentrum de Karmel

In het gezellige horeca gedeelte van Sportcentrum De Karmel kunt u de hele dag terecht, zeven dagen per week. Het grand café beschikt over circa 70 zitplaatsen. Grote internationale sportevenementen kunt u live volgen op een groot tv-scherm. Het grand café kijkt uit op de Boxing Company Boz.

Gastvrijheid en kwaliteit gaan hand in hand bij Sportcentrum De Karmel. De keuken werkt vrijwel uitsluitend met dagverse producten. Openingstijden: dagelijks van 08.30 tot 23.00 uur. De keuken is elke dag open tot 22.00 uur.

Delen van de horeca zijn ook te huur voor feesten, vergaderingen en partijen. Sportcentrum De Karmel kan de volledige aankleding inclusief catering verzorgen. U kunt bij ons ook terecht voor buffetten, bijvoorbeeld in combinatie met een sportief bedrijfsuitje. Meer informatie hierover vind u hier.

Tennis

Sportcentrum De Karmel beschikt over 3 indoor Plexicushion Prestige tennisbanen. Deze banen worden gedurende het hele winter seizoen gebruikt voor contractbanen, verhuur, competities, toernooien en trainingen.

Feesten en partijen

Wij zijn een sfeervolle locatie in Bergen op Zoom.
Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten feesten en partijen;
Verjaardagen, personeelsfeesten, diners, jubilea, communie- en kraamfeesten

Tennisreizen

Sportcentrum de Karmel organiseert in samenwerking met Sparenti tennisreizen. Zowel voor de jeugd als senioren. Zoek jij een compleet verzorgde tennisreis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kinderfeestjes

Sportcentrum de Karmel biedt allerlei verschillende kinderfeestjes aan; sportief, kids bubbelvoetbal, kids high tea en feestjes in het Indoor springkussendorp.


Het innovatieve en multifunctionele sportcentrum van Bergen op Zoom en omstreken.

Contact

Sportcentrum De Karmel 
Karmel 4
4613 BT Bergen op Zoom
Nederland
0164-254777
info@sportcentrumdekarmel.nl
www.sportcentrumdekarmel.nl