RTC de Brabantse Wal

Onze buitenaccomodatie met  4 gravelbanen. Deze tennisbanen zijn in de zomerperiode te huur.

Indoor Springkussendorp
de Karmel

Een tijdelijk indoor springkussendorp bij Sportcentrum de Karmel. Er zullen op deze tijdelijke locatie +/- 12 springkussens aanwezig zijn.

Sport BSO “De Karmel”

SportBSO de Karmel biedt met een enthousiast team van medewerkers buitenschoolse opvang aan in de gemeente Bergen op Zoom.
SportBSO de Karmel is voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Stimulus Personal
Health Center

Stimulus Personal Health Center is het fitness en fysiotherapie centrum dat in sportcentrum de Karmel gelegen is. Met lichamelijke klachten bent u hier aan het juiste adres.

Tennisorganisatie Zuidwest

TOZ maakt zich sterk om tennissport te promoten en doet dit met het beste team. Trainers van TOZ zijn actief op verschillende locaties in de regio Zuidwest. De trainingen zijn voor alle niveaus. TOZ is gespecialiseerd in het opleiden van jonge tennissers.

The Flying Shuttle 57'

Bij badmintonclub The Flying Shuttle ’57 (ook wel: TFS’57) in Bergen op Zoom kan iedereen terecht om badminton te spelen. Vanaf heel jong tot heel oud, voor lekker vrijspelen t/m spannende competitiewedstrijden!

BBV69

De Bergse Badminton Vereniging afgekort BBV is de badminton vereniging voor Bergen op Zoom.Als je kennis wilt maken met deze gezellige maar soms ook erg intensieve sport, kom dan eens langs in de sporthal.

AV Spado

Atleetjes zijn vanaf 4 jaar welkom bij SPADO. Daarna ligt de wereld van de atletiek met zijn vele disciplines te wachten. De club telt zo'n 1000 leden. De helft is actief op de baan: pupillen, junioren, g-atleten en racerunners, senioren en masters. Maar er is meer! De andere helft  richt zich op het lopen van lange afstanden en trimmen en is vooral te vinden op de weg en in het bos. 


Het innovatieve en multifunctionele sportcentrum van bergen op zoom en omstreken.

Contact

Sportcenturm De Karmel
Karmel 4
4613 BT Bergen op Zoom
Nederland
0164-254777
info@sportcentrumdekarmel.nl
www.sportcentrumdekarmel.nl