Sportshop de Karmel

Sportcentrum de Karmel

Sportcentrum De Karmel beschikt over een kleine overzichtelijke ruimte met verschillende sportartikelen.  In onze shop hebben wij een uitgebreide collectie met de allernieuwste tennisrackets, maar ook aanbiedingsrackets. U kunt bij ons altijd een tennisracket testen. Wij helpen u graag aan het perfecte tennisracket.

Wij hebben een breed assortiment met tennisschoenen, tenniskleding (Wilson, Nike, Adidas & Sjeng), basis- en overgrips, tennisballen en overige accessoires.

Kom vooral eens een kijkje nemen. 

Tennisrackets

Bij Sportcentrum de Karmel is een ruim assortiment tennisrackets voor zowel jeugd als senior, recreatief en prestatief tennisser. Een racket testen is altijd mogelijk. Niet goed? Wij zoeken graag met u verder naar het perfecte racket.

Tennisschoenen

Voor zowel mannen als vrouwen hebben wij genoeg keus aan tennisschoen. Op bijna alle modellen zit een flinke korting. Zit de juiste schoen er niet tussen? Wij kunnen bijna alle modellen bestellen.

Tenniskleding

Wij werken samen met de club lijn van Wilson. Deze kledinglijn is de komende 3 jaar te bestellen in 4 verschillende kleuren. Verder hebben wij van Nike de nieuwste kledinglijn en hebben we nog wat sale artikelen van Adidas en Sjeng.

Bekijken

Accessoires

Bij Sportcentrum de Karmel hebben we een hoop belangrijke accessoires voor de sport tennis. Van bidons, tennisballen, basisgrips, overgrips, dempers naar sokken, petten, haarbanden. Je vind het allemaal.

Bespanservice

Bij Sportcentrum de Karmel lopen 4 gevorderde bespanners rond, waarvan 2 gespecialiseerde bespanners. Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar. Kom gerust eens langs.

Kleding bedrukken

Drukwerk op maat bij Sportcentrum de Karmel. Laat je sportkleding, normale kleding en schoolkleding bedrukken bij Sportcentrum de Karmel.Wij regelen het complete pakket van A tot Z.

Lees meer
Tennis

Sportcentrum De Karmel beschikt over 4 indoor Plexipave tennisbanen. Deze banen worden gedurende het hele winter seizoen gebruikt voor contractbanen, verhuur, competities, toernooien en trainingen.

Feesten en partijen

Wij zijn een sfeervolle locatie in Bergen op Zoom.
Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten feesten en partijen;
Verjaardagen, personeelsfeesten, diners, jubilea, communie- en kraamfeesten

Tennisreizen

Sportcentrum de Karmel organiseert in samenwerking met Sparenti tennisreizen. Zowel voor de jeugd als senioren. Zoek jij een compleet verzorgde tennisreis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kinderfeestjes

Sportcentrum de Karmel biedt allerlei verschillende kinderfeestjes aan; sportief, kids bubbelvoetbal, kids high tea en feestjes in het Indoor springkussendorp.


Het innovatieve en multifunctionele sportcentrum van bergen op zoom en omstreken.

Contact

Sportcenturm De Karmel
Karmel 4
4613 BT Bergen op Zoom
Nederland
0164-254777
info@sportcentrumdekarmel.nl
www.sportcentrumdekarmel.nl