Bespanservice de Karmel

Sportcentrum de Karmel heeft een elektrisch bespanapparaat.

Is uw racket nodig toe aan nieuwe bespanning?
Dan kunt u ook daarvoor terecht bij Sportcentrum de Karmel.
Bij sportcentrum de Karmel lopen maar liefst 4 bespanners rond die uw racket dagelijks kunnen bespannen. Zij zullen u voorzien van gespecialiseerd advies. 

Voor ieder is er wat wils. In een breed assortiment wordt altijd de juiste snaar gevonden. Van synthetisch tot multifilament naar polyester. 

Sinds kort bieden wij ook strippenkaarten aan om 10 rackets te laten bespannen.
Hier bieden wij een speciale kortingsprijs voor u aan.
Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij ons aan de balie.

Overigens is het ook mogelijk om een nieuwe basis- en of overgrip te laten plaatsen bij Sportcentrum de Karmel.

Ons bespanteam

Ons team bestaat inmiddels uit 4 vaste bespankrachten, waarvan 2 gespecialiseerd op bespangebied. Wij zijn ervan overtuigd dat een bespanning voor meer dan 50% het spelplezier bepaalt tijdens een potje tennissen. Het is dan ook erg belangrijk om je als tennisser juist te laten adviseren op het gebied van snaar en hardheid. Wilt u zich laten adviseren en uw racket laten bespannen. Neem dan contact met ons op.

Lisanne Felius

Mijn naam is Lisanne. Ik ben 29 jaar oud en fulltime werkzaam bij Sportcentrum de Karmel. Al 15 jaar actief op bespangebied. Sinds 2 jaar mezelf nog verder laten specialiseren. Ik geef jullie graag het juiste advies en hoop jullie spelplezier daar nog meer mee te vergroten.

Pim Felius

Materiaal en advies wat bij de persoon zelf past, daar staan we als Sportcentrum de Karmel voor. Dat geldt zeker voor het materiaal waarmee getennist wordt. Sinds wij Sportcentrum de Karmel gestart zijn, zijn we ons nog verder gaan verdiepen in tennisrackets, bespanning en alles wat daarbij komt kijken. Met al deze opgedane kennis en ervaring door de jaren heen, staan wij altijd voor u klaar met een passend advies op maat!

Loes Siderius

Mijn naam is Loes Siderius. Al een aantal jaar heel actief op bespangebied bij Sportcentrum de Karmel. In de afgelopen jaren heb ik een hoop geleerd op bespangebied. Ik sta altijd voor jullie klaar om samen op zoek te gaan naar de beste bespanning voor jou.

Toby de Klerk

Mijn naam is Toby de Klerk. Ik ben 22 jaar oud en heb op competitief niveau getennist. Ik heb 4 jaar in Amerika gezeten voor mijn tennis en studie. Ik vind het fijn om mensen te helpen hun beste spel naar boven te brengen door hun rackets te bespannen.

Tennis

Sportcentrum De Karmel beschikt over 4 indoor Plexipave tennisbanen. Deze banen worden gedurende het hele winter seizoen gebruikt voor contractbanen, verhuur, competities, toernooien en trainingen.

Feesten en partijen

Wij zijn een sfeervolle locatie in Bergen op Zoom.
Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten feesten en partijen;
Verjaardagen, personeelsfeesten, diners, jubilea, communie- en kraamfeesten

Tennisreizen

Sportcentrum de Karmel organiseert in samenwerking met Sparenti tennisreizen. Zowel voor de jeugd als senioren. Zoek jij een compleet verzorgde tennisreis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kinderfeestjes

Sportcentrum de Karmel biedt allerlei verschillende kinderfeestjes aan; sportief, kids bubbelvoetbal, kids high tea en feestjes in het Indoor springkussendorp.


Het innovatieve en multifunctionele sportcentrum van bergen op zoom en omstreken.

Contact

Sportcenturm De Karmel
Karmel 4
4613 BT Bergen op Zoom
Nederland
0164-254777
info@sportcentrumdekarmel.nl
www.sportcentrumdekarmel.nl