Sportevent

Sportcentrum de Karmel organiseert een after corona sportevent. Wij willen zodra deze periode voorbij is deze crisis met jullie afsluiten en daarom organiseren wij een Steun je sportaccommodatie sportevent.

Datum: Na de corona crisis
(De datum maken we via mail en facebook bekend zodra deze crisis voorbij is. Het kan gebeuren dat deze dag die wij gepland hebben voor jou niet uitkomt. We kunnen dan helaas geen geld teruggeven. We hopen op jullie begrip).

Hoe werkt het?
Iedereen die Sportcentrum de Karmel een warm hart toedraagt koopt vooraf een kaartje voor dit event via een tikkie. 
Als de dag is aangebroken kun je met jouw tikkie als bewijs de munten ophalen en maken we er met z'n allen een sportieve en gezellige dag van om nooit te vergeten!

Hopelijk zien we jullie allemaal daar!

'After Corona' sportevent

Steun Sportcentrum de Karmel.
Samen komen wij deze crisis te boven.

Kosten: €30,- p.p. inclusief inschrijfgeld tennis-/badminton- of bubbelvoetbal toernooi, barbeque, Night Party & DJ en 2 consumpties.

Geef in je mail aan, aan welk toernooi je wilt deelnemen en met hoeveel personen.
Let op: voor het bubbelvoetbal toernooi schrijf je met een compleet team in. Dit team moet bestaan uit minimaal 3 tot maximaal 4 personen.
Wil je alleen komen eten en feesten? Ook dat is mogelijk. Je betaald dan slechts €20,- p.p. Gelieve dit duidelijk aangeven bij je aanmelding. 

Tennis

Sportcentrum De Karmel beschikt over 4 indoor Plexipave tennisbanen. Deze banen worden gedurende het hele winter seizoen gebruikt voor contractbanen, verhuur, competities, toernooien en trainingen.

Feesten en partijen

Wij zijn een sfeervolle locatie in Bergen op Zoom.
Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten feesten en partijen;
Verjaardagen, personeelsfeesten, diners, jubilea, communie- en kraamfeesten

Tennisreizen

Sportcentrum de Karmel organiseert in samenwerking met Sparenti tennisreizen. Zowel voor de jeugd als senioren. Zoek jij een compleet verzorgde tennisreis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kinderfeestjes

Sportcentrum de Karmel biedt allerlei verschillende kinderfeestjes aan; sportief, kids bubbelvoetbal, kids high tea en feestjes in het Indoor springkussendorp.


Het innovatieve en multifunctionele sportcentrum van bergen op zoom en omstreken.

Contact

Sportcenturm De Karmel
Karmel 4
4613 BT Bergen op Zoom
Nederland
0164-254777
info@sportcentrumdekarmel.nl
www.sportcentrumdekarmel.nl