Indoor Springkussendorp de Karmel

EDITIE 9 KOMT ERAAN —> Wij zijn weer open van 29 april tot en met 4 mei

Een tijdelijk indoor springkussendorp bij Sportcentrum de Karmel. Er zullen op deze tijdelijke locatie +/- 12 springkussens aanwezig zijn, waaronder springkussens voor peuters, springkussens voor de wat oudere kinderen tot aan de gewaagde springkussens en stormbanen. Ook is er een leuke peuterhoek voor de echte kleintjes en een horeca met hapjes en drankjes.

Bij Indoor Springkussendorp de Karmel gelden er huisregels. Wij verzoeken iedereen vriendelijk om aan deze regels te hanteren. Onder het kopje; huisregels bij Indoor Springkussendorp de Karmel vindt u alle nodige informatie hierover.

Voor meer informatie over een kinderfeestje bij Indoor Springkussendorp de Karmel kunt u terecht onder het kopje; kinderfeestje Indoor Springkussendorp de Karmel

Sportcentrum De Karmel beschikt over 4 indoor Plexipave tennisbanen. Deze banen worden gedurende het hele winter seizoen gebruikt voor contractbanen, verhuur, competities, toernooien en trainingen.

Een heuse Sport BSO in Bergen op Zoom voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar! Kom eens langs en vraag naar informatie!

Stimulus Personal Health Center is het fysiotherapie en fitnesscentrum in de Karmel! Kijk op onze website voor meer informatie.

Naast vele sporten, biedt Sportcentrum De Karmel ook vele andere activiteiten aan; feestjes, vergaderingen, etc.