Huisregels Indoor Springkussendorp de Karmel

ONZE HUISREGELS!!

1. Kinderen dienen te allen tijde begeleid te worden door 1 of meer ouderen (18 jaar of ouder), die toezicht dienen te houden en die voor hen verantwoordelijkheid dragen.
2. Huisdieren worden niet toegelaten.
3. Het is verboden om met schoenen de springkussens te betreden. Je kunt de schoenen onder je stoel zetten.
4. Roken is bij Indoor Springkussendorp de Karmel niet toegestaan.
5. Het is niet toegestaan om eigen etens- en drinkwaren te nuttigen tijdens uw verblijf bij Indoor Springkussendorp. Wij zijn voorzien van een horeca waar u gebruik van kunt maken.
6. In verband met veiligheid (verstikkingsgevaar) en hygiene mag er alleen eten en drinken aan tafel worden genuttigd.
7. Het is uit veiligheidsoverweging niet toegestaan dat volwassenen zelfstandig gebruik maken van de speeltoestellen, deze zijn uitsluitend toegankelijk voor kinderen.
8. Het spelen in de speelhal van Indoor Springkussendorp gebeurt altijd op eigen risico. De directie is niet aansprakelijk voor schade verlies, letsel en/of diefstal welke tijdens het spelen is ontstaan.

Sportcentrum De Karmel beschikt over 4 indoor Plexipave tennisbanen. Deze banen worden gedurende het hele winter seizoen gebruikt voor contractbanen, verhuur, competities, toernooien en trainingen.

Een heuse Sport BSO in Bergen op Zoom voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar! Kom eens langs en vraag naar informatie!

Stimulus Personal Health Center is het fysiotherapie en fitnesscentrum in de Karmel! Kijk op onze website voor meer informatie.

Naast vele sporten, biedt Sportcentrum De Karmel ook vele andere activiteiten aan; feestjes, vergaderingen, etc.