Horeca

In het gezellige horeca gedeelte van Sportcentrum De Karmel kunt u de hele dag terecht, zeven dagen per week. Het grand café beschikt over circa 80 zitplaatsen. Grote internationale sportevenementen kunt u live volgen op een tv-scherm. Het grand café kijkt uit op de tennisbanen.

Gastvrijheid en kwaliteit gaan hand in hand bij Sportcentrum De Karmel. De keuken werkt vrijwel uitsluitend met dagverse producten. Openingstijden: dagelijks van 08.30 tot 24.00 uur. De keuken is elke dag open tot 22.00 uur.

Delen van de horeca zijn ook te huur voor feesten, vergaderingen en partijen. Sportcentrum De Karmel kan de volledige aankleding inclusief catering verzorgen. U kunt bij ons ook terecht voor buffetten, bijvoorbeeld in combinatie met een sportief bedrijfsuitje. Informeer naar de mogelijkheden.

Sportcentrum De Karmel beschikt over 4 indoor Plexipave tennisbanen. Deze banen worden gedurende het hele winter seizoen gebruikt voor contractbanen, verhuur, competities, toernooien en trainingen.

Een heuse Sport BSO in Bergen op Zoom voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar! Kom eens langs en vraag naar informatie!

Stimulus Personal Health Center is het fysiotherapie en fitnesscentrum in de Karmel! Kijk op onze website voor meer informatie.

Naast vele sporten, biedt Sportcentrum De Karmel ook vele andere activiteiten aan; feestjes, vergaderingen, etc.